Olasz konyha: Vadas zsemlegombóccal2 (kép)

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Vadas zsemlegombóccal2

Hozzávalók
1kg sertés hús (ki milyent szeret)
1kg sárgarépa
3db fehér répa
1darab zeller
2fej vör hagyma
3db babérlevél
15szem egész bors

mustár
1deci olaj
3kanál liszt
3deci tejföl
ízlés szerint őrőlt bors
A húst szép szeletekre vágom, sózom borsozom,lisztbe forgatom és olajon mindkét oldalát kicsit átsütöm Majd .Annyi vízzel felengedem ,hogy a husokat ellepje.Átszoktam tenni egy nagyobb lábasba mert amiben sütöttem a húst az edény kicsi ,a sült húsoknak.A húsra teszem a sárgarépát zellert ,egészbe a hagymákat.,a bors szemeket, babérlevelet és lefedve lassú lángon addig főzöm amíg a húsok megpuhulnak.Ekkor kiveszem a főző léből .A sárgarépát és a zellert fehér répát összemixelem az egész borsot kiszedem a főzőléből és a babérlevelet ,a hagymákat is kiszedem a főzőléből.Az összemixelt levet visszateszem a lábasba.Mustárt teszek bele.,a tejföllel behabarom és a húsokat visszateszem a mártásba.Eggyet kettőt forralom és elkészült.Zsemlegombóccal tálaltam.

marcsi ételei

Látta 348 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Domján Mária üzente 13 éve

Éva!!!
Én hosszú karajból készítem, mert az nem olyan száraz .Nagyon finom .De szerintem mindenki maga döntse el ,hogy melyik részt szereti.Marcsi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Én is régen készítettem!!
Nagyon finom étel.
Bármilyen húsból lehet,ki mit szeret.
Gratulálok:Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu