Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
1kiló csont nélküli hosszúkarajból készítettem.Mennyiséget nem írok mert én az ízlésünknek megfelelően készítettem.A karajt sóztam borsoztam ételizesitővel megszórtam.A sütő edény aljára egy kis vizet öntöttem ,hogy a hús kicsit had puhuljon.Fóliával letakartam.200fokon 45-50percig sütöttem. Amikor megsült a hús még forrón lekenem sárgabarack lekvárral nem kell a lekvárt sajnálni. Sárgarépa karikákat sós vízbe megfőztem és leszűrtem.Egy kis fej hagymát kevéske olajon üvegesre pároltam majd adtam hozzá 15deka szeletelt gombát.,ezzel is kicsit pároltam amíg a gomba megpuhult sóztam borsoztam,2kanál lisztel leszórtam egy deci vizet öntöttem hozzá és 2deci tejszínnel felöntöttem.Még 1percig lassan forraltam .Végül belekevertem a sárgarépa karikákat.A hús kőré tettem és petreszelymes rizzsel tálaltam
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!