Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
1kg spenót levél
3kis fej vöröshagyma
2gerezd fokhagyma
4kanál olíva olaj
frissen reszelt szerecsendió
4deci tejszín
20deka reszelt parmezán sajt
8 lasagne lap
só őrőlt fekete bors
az edény kikenéséhez,
margarin a díszítéshez zsája levél
A megtisztított spenót leveleket forrásba lévő vízben elő főzzük,majd szürőbe tesszük és hideg vízzel leöblitjük.A hagymákat apró kockára vágjuk.2/3 részüket olajon megpároljuk.Hozzáadjuk a spenótot is és készre pároljuk.Sóval borssal,szerecsendióval izésítjük.A mártáshoz a megmaradt hagymákat forró olajon megpároljuk.a tejszínnel felöntjük,és levesszük a tűzről.Keverünk bele reszelt parmezánt,de csak a felét.A lasagne lapokat és a spenótot tűzálló tómargarinnal kikent tálba rétegezzük.A rétegeket kevés mártással megszórjuk.A legfelső lapra is mártást és a megmaradt sajtot tesszük.180fokon 40percig sütöm.A tetejét zsája levéllel díszítem.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!