Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
4kelkáposzta levél
16szál mélyhűtött zőldbab
20deka sárgarépa
2nagy szelet pujkamell filé
60deka körül
1kanál liszt
4deka reszelt parmezán sajt
1tojás sárgája
őrőlt szerecsen dió
1evőkanál margarin
2evö kanál olaj
1deci fehér bor
1kk fűszer keverék
1-2szál kakukkfű,petrezsejem
A kelleveleket a zöldbabbal együtt forrásba lévő vízben 5percig főzzük
.A levelek vastag ereit kivágjuk.A sárgarépát durvára reszeljük.A húsokat kíméletesen kiklopfoljuk aztán sóval és borssal meghintjük.A sárgarépához keverjük a lisztet a sajtot és a tojás sárgáját szerecsendióval illatosítjuk.A 2-2kel levélre ráteszem megkenem a sárgarépa keverékkel Teszek a tetejére 8szál zöld babot,és szorosan feltekerjük.Hústűvel megtűzzük.A margarint és az olajat felforrósítjuk,megkapatjuk benne a tekercseket.Alája öntjük a bórt.,meghintjük füszrekeverékkel,és fedő alatt puhára főzzük.Kis hűlés után kiszedjük a tűket és szeleteljük.Kakukkfüvel díszítjük.Hidegen is finom pompás vendégváró
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!