Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
1kiló fehér spárga
kristálycukor ízlés szerint
70deka új burgonya
45deka pulyka medalion
6szelet bacon
2kanál olvasztott vaj
4tojás sárgája
2deci tejszín
3deka margarin
1kanál mustár
1narancs hélya leve
fél csg petruska ,só, bors
A spárgát forrásba lévő cukros vízben 15percig pároljuk.Az új burgonyát ledörzsöljük a héját
és 15perc alatt megfőzzük sós vízben1-1baconszeletbe göngyőlt pulykaérméket fogvájóval megtűzzük.1 evőkanál olvasztott forró vajon kb 10perc alatt megsütjük, közben többször megforgatjuk.Forró vízfürdőben a tojás sárgáját a tejszínnel és csipet sóval6-8perc alatt krémesre keverjük.Majd felét egy másik edénybe átöntjük.Az egyik adagot visszatesszük a vízfürdőre felmelegítjük és beledolgozzuk a feldarabolt margarint és belekeverjük a mustárt.A másik adagot is vissza tesszük a vízfürdőre majd habverővel belekeverjük a narancs héját és levét.Az új burgonyát 2kanál margarinon vagy vajon megpirítjuk.Sózzuk borsozzuk A spárgát a pulykaérmékkel és a burgonyával a tálon elhelyezzük.Kétféle mártással tálaljuk és petruskával díszítem..
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!