Olasz konyha: Göngyölt pulykaérmék spárgával (kép)

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Göngyölt pulykaérmék spárgával

1kiló fehér spárga
kristálycukor ízlés szerint
70deka új burgonya
45deka pulyka medalion
6szelet bacon
2kanál olvasztott vaj
4tojás sárgája
2deci tejszín
3deka margarin
1kanál mustár
1narancs hélya leve
fél csg petruska ,só, bors
A spárgát forrásba lévő cukros vízben 15percig pároljuk.Az új burgonyát ledörzsöljük a héját
és 15perc alatt megfőzzük sós vízben1-1baconszeletbe göngyőlt pulykaérméket fogvájóval megtűzzük.1 evőkanál olvasztott forró vajon kb 10perc alatt megsütjük, közben többször megforgatjuk.Forró vízfürdőben a tojás sárgáját a tejszínnel és csipet sóval6-8perc alatt krémesre keverjük.Majd felét egy másik edénybe átöntjük.Az egyik adagot visszatesszük a vízfürdőre felmelegítjük és beledolgozzuk a feldarabolt margarint és belekeverjük a mustárt.A másik adagot is vissza tesszük a vízfürdőre majd habverővel belekeverjük a narancs héját és levét.Az új burgonyát 2kanál margarinon vagy vajon megpirítjuk.Sózzuk borsozzuk A spárgát a pulykaérmékkel és a burgonyával a tálon elhelyezzük.Kétféle mártással tálaljuk és petruskával díszítem..

marcsi ételei

Látta 354 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Marcsikám!
Nagyon finom ebédetek volt!!
Gratulálok,nagyon ügyes vagy mint,mindig.
Puszillak:Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu