Olasz konyha: Nyári töltött káposzta (kép)

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Nyári töltött káposzta

Nyári töltött káposzta
Hozzávalók: 1 kb jó 2 kg-os fejeskáposzta, vagy 2 db kicsi, 1 kg darált hús, 15 dkg rizs
(itt árpagyöngy), 1 fej hagyma, 2 gerezd fokhagyma, só, bors, 3 cs friss kapor apróra
vágva, 1 tojás, 2 liter paradicsomlé, kevés olaj, tejföl (el is maradhat)
A káposztáról annyi levelet lefejtünk, ahány tölteléket szeretnénk. A vastag eret kivág-
juk. Tálba tesszük a leveleket és forrásban lévő vizzel leöntjük. A maradék káposztát
vékonyabb csikokra vágjuk. Az olajon az apróra vágott hagymát, rizst, a kapor 1/3
részét megfuttatjuk, sózzuk, borsozzuk. Amikor kihűlt, elkeverjük a darált hússal
és a tojással. A káposztaleveleket betöltjük. A csikokra vágott káposzta felét lábos-
ba rakjuk, a töltelékkel kirakjuk, majd a maradék káposztával befedjük (A sorok között
az apróra vágott kaporral megszórjuk!) Paradicsomlével felöntjük, hogy teljesen ellepje.
Kb. 2 órán át főzzük letakarva. Tejföllel tálaljuk (vagy nem).

Látta 61 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

szabo gina üzente 12 éve

Latom tobben is szeretik a toltott kaposztat,hat sikerult Zsuzsa kedves nekem is annyira ra gerjednem hogy hetvegere en is ezt fogok kesziteni,majd feltoltom az en receptemet is.Vidam szep napot mindenkinek.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Imádom a töltött káposztát.
Ritkábban szoktam főzni,de akkor jól bepakolunk belőle!
Nagyon tetszik ez a képrendszer.
Minden hozzávaló tálalva,egy kezdő háziasszony is el tudja készíteni.
Köszönöm Zsuzsa.
Gratulálok.Edit.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

A kollázst azért szeretem, mert egy igazi háziasszony a hozzávalók (kép) és fázisok
után, akár leirás nélkül is - el tudja késziteni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nekünk izlett! Nem csinálok olyan sűrűn, de most olyan zsenge még a káposzta. Ez
jóval lájtosabb a hagyományosnál, (én csirkehússal készitettem) de azért annál
jobb nincs, mikor jó kis husik és kolbászok vannak még a töltelék mellett.......
Köszönöm a hozzászólást!

Válasz

szabo gina üzente 12 éve

nagyon tetszik a kollazs stilusu feltoltes,es a receptek is nagyon jok.A toltott kaposzta ojan kedvencem hogy erte akar a vilagvegere is elmennek,aztan meg..jo toltott kaposzat is tudni kell csinalni!Ez egy nagyon jo recept.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu