Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Nyári töltött káposzta
Hozzávalók: 1 kb jó 2 kg-os fejeskáposzta, vagy 2 db kicsi, 1 kg darált hús, 15 dkg rizs
(itt árpagyöngy), 1 fej hagyma, 2 gerezd fokhagyma, só, bors, 3 cs friss kapor apróra
vágva, 1 tojás, 2 liter paradicsomlé, kevés olaj, tejföl (el is maradhat)
A káposztáról annyi levelet lefejtünk, ahány tölteléket szeretnénk. A vastag eret kivág-
juk. Tálba tesszük a leveleket és forrásban lévő vizzel leöntjük. A maradék káposztát
vékonyabb csikokra vágjuk. Az olajon az apróra vágott hagymát, rizst, a kapor 1/3
részét megfuttatjuk, sózzuk, borsozzuk. Amikor kihűlt, elkeverjük a darált hússal
és a tojással. A káposztaleveleket betöltjük. A csikokra vágott káposzta felét lábos-
ba rakjuk, a töltelékkel kirakjuk, majd a maradék káposztával befedjük (A sorok között
az apróra vágott kaporral megszórjuk!) Paradicsomlével felöntjük, hogy teljesen ellepje.
Kb. 2 órán át főzzük letakarva. Tejföllel tálaljuk (vagy nem).
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!