Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
5o dkg teljes kiörlésű liszt - 3 dl langyos viz - 2 dkg élesztő - só - fél tk oregánó -
fél tk rozmaring - 1o-1o db olajbogyó karikára vágva - o.5 dl oliva olaj - pici cukor
- tetejére napraforgó-len-tökmag
Elkészités: Szokásos módon, a vizben cukorral felfuttatjuk az élesztőt, majd a
lisztet elkeverjük a sóval és fűszerekkel. A keverőtálba tesszük a lisztet, az élesz-
tős vizet, olajat és robotgéppel 8-1o percig dagasztjuk. Kevés olajjal kikent
tálba rakjuk a tésztát, letakarjuk és kelesztjük. Mikor megkelt, az olajbogyókat
beledolgozzuk kézzel. A tésztát sütőpapirral bélelt formába tesszük és hagyjuk
megkelni. Előmelegitjük a sütőt 19O C-ra. A tészta tetejét megkenjük kevés to-
jásfehérjével (vizzel kicsit higitjuk!) és rászórjuk a magokat. 45-5o percig sütjük.
Kivéve a sütőből - papirral kiemeljük a formából és rácsra tesszük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!