Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 2 körte, 3 nagy csomag friss kapor, 1 fej hagyma, 2 gerezd fokhagyma,
(chili), 1 kis doboz tejföl, 2 leveskocka, 1 pek liszt, olaj, só, bors, pici cukor
vajas kapros galuskához: 1 tojás, liszt, só, bors, 2 dkg vaj, apróra vágott kapor
A körtét, hagymát, fokhagymát, (chilit) feldaraboljuk. (A kaporból 2 kiskanálnyit
elveszünk a galuskához). Olajon megdinszteljük, majd liszttel leszórjuk, kicsit
még kevergetjük, felöntjük a vizzel és a leveskockát beledobjuk. 15-2o percig
forraljuk. Közben elkészitjük a galuskát. A levest elturmixoljuk. A tejfölt egy kis
levessel simára keverjük és hozzáöntjük. Mikor újból felforrt, a galuskát bele
szaggatjuk.
Ez nem saját recept, de kipróbáltam, nagyon izlett. Remélem Nektek is izlik!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!