Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
No hat a tavasz jovetelevel arra gondoltam hozok egy par egeszseges etelt is.a pitypang egy nagyon egeszseges es sokoldalu gyogynoveny.csak arra kell ugyeljunk hogy csak friss fiatal zsenge hajtasokat szedjunk,kulonben nagyon keseru.nagyon jol lehet vele hejjetesiteni a rukkolat .Ime a recept.Hozzavalok 2 fore;-350gr nyul hus, pitypang pesto, so,bors, 3 ek olivaolaj.A pesto hozzavaloi;-100gr pitypang level, 1 marek diobel, 1 duci gerezd fokhagyma, 100 ml extraszuz olivaolaj, so,bors.A pitypang levelet megmossuk szuroben,forro vizzel leforazzuk es miutan kihult kezzel kinyomkodjuk belole a vizet.A fokhagymat megtisztitjuk,a diot meg szarazon illatosra piritjuk.Az egeszet osszeturmixoljuk,hozzacsorgatjuk az olivaolajat,vegul izesitjuk.Ezzel a pestoval bekenjuk a nyul husunkat (en szoktam hagyni egy kis idot hogy beszivja hus,kb 1 orat)serpenyoben hirtelen sutve,burgonyapurevel talalva fogyasztjuk.Eggyszeru gyors igazan finom es egeszseges etel.Jo etvagyat hozza!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!