Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Csalan a tesztan???igen bizony!a fiatal csalan hajtasok is nagyon egeszsegesek es remekul hejjetesiti a spenotot,sot finomabb annal!Ime a recept hozzavaloi;-1 csokor zsenge csalanlevel, egy fel porehaggyma, 1 szal zsenge fokhagyma(ha nincs jo a regi is 1 gerezd) 50 dkg vaj, 1tk so, tejszin(kis doboz fozotejszin) 1 csomag tagliatelle vagy haromszinu szelesmetelt.A csalan hajtasokat rovididore forrovizbe dobjuk majd rogton hidegvizbe tesszuk hulni.(ha egy keshegyni szodabikarbonat teszunk a forrazo vizbe megmarad szep elenkzold szine mindennek ami klorofilt tartalmaz)Csak a leveleket es a szarvegi hajtasokat szedjuk le a szarrol,majd osszeigazitva 1 cm szelesre vagjuk.A tesztat kifozzuk szokas szerint.A porehagymat es a fokhagymat vajban 2 percig paroljuk,sozzuk es hozzaadjuk a csalanleveleket.Ha szukseges keves vizet adunk hozza es 5-6 percig paroljuk meg.Aztan hozzaadjuk a tejszint,belekeverjuk a lecsepegtetett tesztat.Ha a martas tul keves lenne a teszta fozovizebol adhatunk meg hozza 1-2 kanalnyit.Vissza teszuk a tuzre egy keveset epp hogy a teszta magaban szivja a martast.Parmezan sajttal megszorva talaljuk.Olcso es egeszseges erdemes kiprobalni.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!