Olasz konyha: Csalanos-porehagymas tagliatelle (kép)

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Csalanos-porehagymas tagliatelle

Csalan a tesztan???igen bizony!a fiatal csalan hajtasok is nagyon egeszsegesek es remekul hejjetesiti a spenotot,sot finomabb annal!Ime a recept hozzavaloi;-1 csokor zsenge csalanlevel, egy fel porehaggyma, 1 szal zsenge fokhagyma(ha nincs jo a regi is 1 gerezd) 50 dkg vaj, 1tk so, tejszin(kis doboz fozotejszin) 1 csomag tagliatelle vagy haromszinu szelesmetelt.A csalan hajtasokat rovididore forrovizbe dobjuk majd rogton hidegvizbe tesszuk hulni.(ha egy keshegyni szodabikarbonat teszunk a forrazo vizbe megmarad szep elenkzold szine mindennek ami klorofilt tartalmaz)Csak a leveleket es a szarvegi hajtasokat szedjuk le a szarrol,majd osszeigazitva 1 cm szelesre vagjuk.A tesztat kifozzuk szokas szerint.A porehagymat es a fokhagymat vajban 2 percig paroljuk,sozzuk es hozzaadjuk a csalanleveleket.Ha szukseges keves vizet adunk hozza es 5-6 percig paroljuk meg.Aztan hozzaadjuk a tejszint,belekeverjuk a lecsepegtetett tesztat.Ha a martas tul keves lenne a teszta fozovizebol adhatunk meg hozza 1-2 kanalnyit.Vissza teszuk a tuzre egy keveset epp hogy a teszta magaban szivja a martast.Parmezan sajttal megszorva talaljuk.Olcso es egeszseges erdemes kiprobalni.

egeszseges etkek

Látta 478 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

szabo gina üzente 13 éve

Koszonom.pusz.Gina

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Editke már megírta a választ, én külön nem írom...Hajni klubvezető

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Gina!
Remek recepteket,gusztusos ételeket hoztál.
Köszönöm.
Várjuk a többit is.
Gratulálok:Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu