Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A limoncello tulajdonkeppen egy citrom likor.Az olaszok eggyik nagy kedvence.Sokfelekeppen lehet elkesziteni,mindenki sajat izlese szerint allitja be alkohol tartalmat,edesseget.HOZZAVALOK;-500 ml. 70 % alkohol, 4 db nagy citrom. 200 gr cukor 400 dl viz..KESZITES>;-A citromokat megmossuk,aztan egy hamozoval levalasszuk a hejj felso sarga felet.Ha belekerul a feher resze is viggyazatt keseru lessz!!!!A hejjakat kancsoba tesszuk raontjuk az alkoholt es foliaval lezarjuk,befottes gumival rogzitjuk.Igy hagyjuk erlelodni 14 napon keresztul.Ezutan a cukrot a vizzel sziruppa fozzuk.A szirupot addig fozzuk mig annyi viz elforr rola hogy az oldat tomege 450 gr lessz.,es hagyjuk kihulni.Aztan hozzaadjuk az alkoholos reszhez,atszurjuk egy jol zarhato uvegben.A kesz limoncellot jol behutve es elore befagyasztott poharbol fogyasszuk.Naggyon fini!En Husvetra szoktam ijet kesziteni es hogy ne legyen annyira eros vodkaval keszitem,a poharakat meg limevel diszitem.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!