Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
3 db 8 tojásos piskóta
barack lekvár
25 dkg túró
1 pohár tejföl
fél pohár cukor /tejfölös pohár/
1 natúr vajkrém
2,5 dl tejszín
1 vaníliás cukor
40 dkg málna
Elkészítés:
Egy 24 cm-es tortaformába sütök egy 8 tojásos piskótát.Ha kisült, sütök még kettő 8 tojásos piskótát, majd lekvárral megkenem, és piskótatekercsnek feltekerem.
Közben elkészítem a krémet. A túrót összekeverem a
tejföllel, a cukorral és a vajkrémmel. Ha ez megvan, a tejszínt keményre felverem, és összekeverem túrós krémmel, majd óvatosan belekeverjük a málnát, vigyázva, nehogy összetörjük.
A kerek piskótát ketté vágjuk, és megkenjük a krémmel. A piskótatekercset felszeleteljük, kibélelek vele egy kerek jénai tálat,majd rétegelem a krémet és a piskótát, míg a tál tetejére nem érek.
Én egy éjszaka hűtőbe teszem,majd másnap a kerek piskótára kiborítom a jénai tálból a piskóta tekercses tortámat,majd beleszúrom a babát,és kidíszítjük, saját fantáziánk szerint.A babának a ruháját természetesen levetjük, alufóliával körbetekerjük, és úgy szúrjuk bele a piskótába.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!