Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
8 tojásos piskóta 2-szer,
lekvár
Krém:
5dl tejföl,
0,5l tejszín,
2 citrom,
12 evk. cukor,
1 cs. vaníliás cukor
Elkészítés:
Sütünk két 8 tojásos piskótát, lekvárral megkenjük és piskóta tekercsnek feltekerjük. Hagyjuk hűlni, közben elkészítjük a krémet. A tejfölt habosra keverjük a kétféle cukorral, belekeverjük a citromok levét és reszelt héját. A tejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a citromos krémbe. A piskótatekercset felszeleteljük, majd kibélelünk vele egy kerek jénai tálat.
Elkezdjük a krémet felváltva rétegezni a piskótával egészen míg a tetejére nem érünk. Én egy éjszaka hűtőben tartom másnap szeletelem.
Nagyon finom,és igazán pikáns ez a torta.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!