Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
Tészta.
8 tojás
40 dkg porcukor
25dkg liszt
1 sütőpor
2 ek. kakaó
8 ek. forró víz
Krém.
1/2 l tej
5 ek. liszt
25 dkg vaj
20dkg porcukor
15dkg dió
A díszítéshez esetleg kókusz
Elkészítés:
A porcukrot kikeverjük a forró vízzel,egyenként
hozzáadva a tojások sárgáját.A liszttel elkeverjük a sütőport és a kakaót, majd a cukros masszához adjuk. Végül óvatosan beleforgatom a tojásfehérjékből vert habot. Majd előmelegített sütőben,alacsony hőfokon, kb. 45-50 perc alatt megsütjük.
Krém:
A tejből és lisztből pépet főzünk,és kihűtjük, majd hozzáadjuk a porcukorral habosra kevert vajat.A piskótát 3 lapra vágom, a krémet pedig elfelezzük, és az egyik felébe 15 dkg darált diót teszünk.Aki szereti, tehet bele egy kis rum aromát is ,úgy még finomabb.Az alsó lapra kerül a diós krém,majd piskóta ,és a sima krém,majd befedjük a torta lappal.Díszítésként, ha esetleg csokival díszítik ki a tortát meglehet szórni egy kis kókusszal, úgy is finom. De hát ki hogyan szereti és kéri.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!