Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók négy személyre:
- 40 dkg liszt
- 4 tojás
- 15 dkg darált, főtt marhahús
- 10 dkg sertésvelő
- 20 dkg paraj
- 10 dkg vaj
- 5 dkg zsír
- 2 fej vöröshagyma
- só, bors
- 10 dkg reszeltsajt
- pecsenyelé
Megfőzzük külön-külön a sertésvelőt és a parajt, majd mindkettőt összeaprítjuk.
Közben az apróra vágott hagymát megpirítjuk a vajon és erre tesszük a parajt és a velőt. Hozzáadjuk a tojásokat is és lassan megpirítjuk.
Ezután jön a tésztagyúrás. Ehhez liszt, tojás és egy kevés só kell, ebből gyúrjuk a tésztát, majd nagy pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. A kiszaggatott párnácskákat megtöltjük a hússal, félbehajtjuk, széleit benyomkodjuk, hogy le legyenek zárva. Sós vízbe tesszük és kifőzzük.
A maradék vajat megolvasztjuk és megforgatjuk benne a már kifőtt tésztát. Megszórjuk a tetejét reszelt sajttal, majd pecsenyével tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Alma torta
Penne csirkemell
Csőben sült cukkíni
Gyümölcsös tiramisu (Tiramisu alla frutta)