Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
3 db főtt tojás
3 db nagyobb főtt burgonya
1 fej jégsaláta
10 dkg zöldbab
1 fej lilahagyma
1 db tonhal konzerv
8 szem koktélparadicsom
1 marék olajbogyó
1 marék kapribogyó
5 dkg szardella
2 gerezd fokhagyma
1 evőkanál mustár
2-3 evőkanál borecet
fél friss citrom leve
kevéske só
1 dl olívaolaj
A burgonyát főzzük, tisztítsuk, majd kockázzuk fel. A zöldbabot kevés vízben pároljuk meg. Amikor kihűlt a burgonya, halmozzuk egy tál aljára, melybe már belehelyeztük a jégsalátát. Szórjunk rá zöldbabot, kapribogyót. Morzsoljuk szét rajta a tonhalat, és a szardellát. Tegyük rá az olajbogyót, és a félbevágott koktélparadicsomokat. A legtetejére tegyünk díszítésként lilahagymát.
Az öntethez keverjük össze a fokhagymát, a mustárt, borecetet, citromlevet, csipetnyi sót és olvaolajat.
Körben díszíthetjük szeletekre vágott főtt tojással!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
FÖÉTEL - Tonhal körtepürével
ISMERTETŐ - AZ OLASZ KONYHA 2.
KÁRTYÁS: Spagetti saláta, marhahússal
KÁRTYÁS:ZÖLDSÉGES HÚSSALÁTA