Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók 4 személyre:
1 kg paradicsom
1 vöröshagyma
1 nagy gerezd fokhagyma
1 sárgarépa
2 szár zeller
1 ek olaj
1 liter zöldségleves
10 dkg szarvacskatészta
só
3 szál újhagyma
2 tk ételsűrítő
fehér bors
A díszítéshez:
bazsalikom
Elkészítése:
A paradicsomot(2 db kivételével),a kétféle hagymát,a sárgarépát meg az egyik szár zellert nagy darabokra vágjuk.
A lábosban felhevített olajon a felaprított zöldségeket-a paradicsom kivételével-kb. 5 percig közepes hőfokon pároljuk.
Felöntjük a levessel,beletesszük a paradicsomot és lefedve 20 percig főzzük.
A tésztát bő forrásban lévő sós vízben a csomagoláson megadott ideig főzzük.
A félretett paradicsomokat elnegyedeljük,majd a magok eltávolítása után csíkokra vágjuk.
Az újhagymát,valamint a szárzellert ferdén felszeleteljük.
A levest botmixerrel pűrésítjük,majd felforraljuk.
Az ételsűrítőt kevés levesben csomómentesen elkeverjük,majd a többi leveshez adjuk és további 2 percig főzzük.
A tésztát,a paradicsomcsíkokat meg a felszeletelt újhagymát és zellerszárat felmelegítjük a levesben.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
A leves-leves, avagy a mi is az a minestrone?
OLASZ PARADICSOMRÓL....
Paradicsomos tallérok és olivás falatkák-RECEPT KÁRTYÁN.
KÃRTYÃS:TÃLTÃTT PARADICSOM, OLASZ MÃDRA