Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
300g liszt
1 tk sütőpor
200g cukor
1 csipet só
2 tojás
1 tojás sárgája
100g mandula, egész
50g őrölt mandula
tej
Keverjük össze a hozzávalókat, és gyúrjuk tésztává.
Alakítsunk ki hosszúkás zsemleformákat a tésztából (Ø 4–5cm vastagon).
Kenjük meg egy kevés tejjel.
Süssük 190°C-on 30 percig.
Még melegen vágjuk fel kb 1 cm-es csíkokra a megsült tésztát,
majd helyezzük vissza a sütőbe, és kb 50–80°C-on szárítsuk 20 percig.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Fritatta
FÖÉTEL - Római articsóka
ÉDESSÉG - Kávéfagyi
FÖÉTEL - Tonhal körtepürével