Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Egy kedves barátnőmtől kaptam kipróbálásra ezt a receptet, neki nagyon jól sikerült. Én még nem próbáltam, de gondoltam addig is megosztom veletek.
Ha négy személyre főztök, a következő mértékeket kell szem előtt tartani:
- 60 dkg borjúcomb
- 25 dkg gomba
- 15 dkg zöldborsó
- 5 dkg vaj
- 3 ek liszt
- 0,5 dl sherry
- 2 ek citromlé
- só
Első lépésben megfőzzük a zöldborsót sós vízben. Közben felolvasztunk vajat egy serpenyőben, majd beletesszük a megpucolt és szeletekre vágott gombát. A 2 evőkanál citromlevet ráöntjük, pároljuk.
A szeletekre vágott és belisztezett borjúcombot megsütjük a maradék vajjal a serpenyőben.
Miután a húsokat kiszedtük, tegyük bele a gombát, a borsót és a sherryt a serpenyőbe, majd sózzuk meg. Jól főzzük össze őket, majd az egészet öntsük a tálba tett húsokra.
Remélem jól sikerül!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Alma torta
Penne csirkemell
Csőben sült cukkíni
Gyümölcsös tiramisu (Tiramisu alla frutta)