Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Egy igen kedvelt olasz fűszer az oregánó, ami nagyon ízletessé teszi ételeinket. Másik nevén szurokfűnek hívják, ugyanis az oregánó a szurokfüvek családjába tartozó fűszer- és gyógynövény. Egész Európában ismerik, de leginkább a mediterrán konyhákra, közülük is főképp Olaszország konyhájára jellemző.
Nagyor erős illatú növény, ami markáns ízt ad a különféle ételeknek. Leginkább salátákat fűszereznek vele, de levesekhez, töltelékekhez, burgonyás ételekhez, pástétomokhoz, sőt a pizzákhoz is illik. Rendkívül jó a paradicsomhoz, ha ilyesmi ételt készítesz próbáld ki, biztos vagyok benne, hogy nagyon fog tetszeni !
Azonban nem csak az ételeket ízesíthetjük vele, hanem teát is készítenek a megszárított levél leforrázásával. Teája gyulladáscsökkentő, étvágygerjesztő, idegnyugtató és köhögéscsillapító hatású.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Cukkinis lassagne marhahússal
Pesto alla genovese
Ricottás és fűszeres palacsinta