Olasz konyha: A cataniai padlizsános metélt

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Igazi olasz receptet kaptam nemrég, amit sajnos még nem próbáltam ki, de ahogy a neve, úgy az íze is igen hangzatos. Megírom nektek is, aki kipróbálta, meséljen a sikerekről!

 

Hozzávalók 4 főre:

 

- 25 dkg hosszúmetélt

- 2 padlizsán

- 4 gerezd fokhagyma

- 4 ek olívaolaj

- 5-6 zsályalevél

- ízlés szerinti sajtmennyiség az étel tetejére

 

Míg a tésztát sós vízben főzzük, készítsük elő a padlizsánt: felkockázzuk, megsózzuk és nedvszívó papírra tesszük.

A fokhagymákat nagyon apróra vágjuk (reszelhetjük is) és megpirítjuk az olívaolajban. Hozzáadjuk a padlizsánt, a felszeletelt zsályát, majd néhány percig pirítjuk őket. Ezután a leszűrt tésztát is hozzáadjuk, jól összekeverjük, majd tálaljuk.

Ízlés szerint sajttal megszórjuk a tetejét.

 

Ugye milyen egyszerű?

 

network.hu

 

 

Címkék: cataniai padlizsános metélt olasz recept

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

csernák imréné üzente 15 éve

nem lehet rossz,kipróbálom.

Válasz

Nagy Ilona üzente 15 éve

Előbb a padlizsánt majd utána a fokhagymát! Nem mindegy-ám!

Válasz

Pakodi anita üzente 15 éve

majd kiprobálom.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu