Olasz konyha: Pásztortarhonya (kép)

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Pásztortarhonya

Pásztortarhonya
Ahogy én készítem.

Hozzávalók:
1 csésze tarhonya
Kb 20-30 dkg burgonya
Tetszés szerinti szalonna
1 kisebb szál füstölt kolbász
1 fej vöröshagym
2 gerezd fokhagyma
1 db paprika
1 evőkanál süritett paradicsom
Pirospaprika
Őrölt bors
Majoranna
Vegeta ízlés szerint
Esetleg ha kell kevés só

Mindezek egy lábasban készülnek el.

Kiolvasztom a szalonnát,ráteszem a hagymát,kicsit dinsztelem.Hozzáadom a kolbászkarikákat és tovább sütöm egy keveset, ráteszem a pirospaprikát és a kockára vágott burgonyát és az 1 db paprikát.Párolom egy kevés ideig, majd befűszerezem az őrölt borssal,majorannával,vegetával,kevés sóval, a sür.paradicsommal. Végül ráteszem a tarhonyát és 2 és fél csésze melegvízzel felengedem és lassú tűzön megfőzöm. Mikor már puha a burgonya és a tarhonya lekapcsolom és hagyom állni kicsit a megmaradt levében. Így nem lesz sem száraz sem túl szaftos. Savanyú uborkával fogyasztottuk

Nyáron bográcsban szoktuk készíteni. Egyszerű de nagyon laktató falusi étel.

Látta 259 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszönöm Marcsika, tényleg finom, jó laktatós. A 40 éves nagyfiamnak nem tetszett, nem is evett belőle. Mondjuk nem nagyon érdekel, akkor egyen amit talál a hütőben, vagy nősült volna már meg és akkor talán a nejének nem merné mondani, hogy hát ezt nem éppen csippantom!

Válasz

Domján Mária üzente 12 éve

Biztosan nagyon finom.Puszi Marcsi

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu