Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Bolognai szósz
50 dkg darált sertés hús
1 fej hagyma
4-5 gerezd fokhagyma
2 szál közepes nagyságú sárgarépa
Kb.10 dkg zeller
Pirospaprika
Süritett paradicsom, nyáron friss paradicsom
Kb.3 dl húslé
Oregáno
Bazsalikom
Kakukkfű
Bors
Só
A hagymát lereszelem és a hússal, a reszelt sárgarépával és a zellerrel olajon párolom a hús fehéresedéséig.
Ráteszem a pirospaprikát, kicsit pirítom majd a húslével felengedem és befűszerezem a fenti fűszerekkel és a zúzott fokhagymával.
A süritett paradicsomot csak a végén teszem bele, ha frissből készül akkor azt a befejezés előtt kb.10 perccel.
Az adagokkal lehet játszani, ízlés szerint, van aki nagyon sok zellert tesz bele vagy sárgarépát, én kevesebbet szoktam.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!