Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók 25darabhoz
2deci víz
20deka margarin
20deka liszt
2tojás sárgája
3darab egész tojás
csipet só és csipet cukor
0a vizet felteszem a sóval cukorral és a margarinnal forrni .Amikor forr lassan hozzáadom a lisztet,és állandóan keverem.Amikor elválik az edény oldalától akkor leveszem a tűzről ,és a tojásokat egyenként hozzákeverem Amikor jól elkevertem olajos lisztes sütőlapra zsákból kis gombócokat nyomok.180fokos sütőbe teszem amit 20percig nem nyithatok ki ,mert összeesik a tészta.20perc után150fokra leveszem a sütőt,.és még kb 10percig szárítom.Ha megsült akkor a kalapját levágom, és meleg karamellbe mártom.
Krémje
7deci tej
2csg vanéliás puding
10deka cukor
2tojás fehérje amit habnak felverek
A többi hozzávalóból pudingot főzök hozzáadom a tojás kemény habját ,és megtöltöm vele a képviselő hüvejt.Ha kihűlt a puding 4deci tejszínből habot verek és a pudingra szépen ráteszem, csillagcső segítségével.A tetejére a karamellás kalap kerül
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!