Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a tésztához
60deka liszt
1csg sütőpor
1kávés kanál szalakálé
20deka zsír
15deka porcukor
2tojás sárgája
2kanál tejföl
A vanéliás krémhez
2tojás sárgája
fél liter tej
15deka cukor
2vanélíás puding por
25deka margarin
Az almás töltelékhez
1kiló alma reszelve
10deka cukor
2kanál vaj
fahéj
A tetejére
2tojás fehérje
10deka cukor
1citrom leve
marcipán a díszítésre
A tészta hozzávalóit összegyúrom.3 lapot sütök belőle a krémhez a margarin kivételével pudingot főzök.A margarint kihabosítom és a kihült pudingal összekeverem.Az almát felrakom a gázra és addig párolom amíg elföli a levét
Összeállítás Alsó lapot kicsit megkenem lekvárral Rákenem a kihűlt almát ,és ráteszem a második lapot .A második lapra kerül a krém.A harmadik lapot ráteszem és szintén megkenem vékonyan barack lekvárral Gőz felett a habot keményre felverem és a lekváros lapra rákenem A tetejére marcipánból kis almákat tettem
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!