Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
6darab csirke comb
8kanál olíva olaj
1kanál piros paprika (csípős)
1kanál csípős piros arany
,só, bors
1darab hegyes erős paprika.
fehér bors
petruska
70deka burgonya olaj a kisütéshez
Az olíva olajba belekeverem, a piros paprikát, borsot,sót, apróra vágott paprikát és a piros aranyat. A húsokat besózzuk,,a csípős marináddal (olajos keverékkel) megkenjük,A sütő edény aljára kevéske vizet és olajat teszünk,és belerakjuk az edénybe..200fokon 30percig sütjük.,közben a marináddal kenegessük.30perc után az edény tetejét levesszük és szép pirosra megsütjük.A burgonyát megpuculjuk, hosszéba elvágom és megfőzöm.Amikor megfőtt leszűröm ,megvárom amíg megszárad.Olajba átpirítom.(én azért szeretem így sütni a burgonyát ,mert nem lesz zsíros).egyébként nem muszály csípősre csinálni ,ki ,hogy szereti.Rízzsel burgonyával tálaljuk,(nagyon finom).
Gigaset - Vezeték nélküli otthoni és irodai készülékek
Címkék:
marcsi süteményei
szerkesztés
Kategória:
Feltöltötte: Domján Mária | 3 órája
Látta 3 ember.
Oszd meg a barátaiddal, máshol is!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!