Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Csirke portugál módra.
Hozzávalók
6darab csirke comb
8kanál olíva olaj
1kanál piros paprika (csípős)
1kanál csípős piros arany
,só, bors
1darab hegyes erős paprika.
fehér bors
petruska
70deka burgonya olaj a kisütéshez
Az olíva olajba belekeverem, a piros paprikát, borsot,sót, apróra vágott paprikát és a piros aranyat. A húsokat besózzuk,,a csípős marináddal (olajos keverékkel) megkenjük,A sütő edény aljára kevéske vizet és olajat teszünk,és belerakjuk az edénybe..200fokon 30percig sütjük.,közben a marináddal kenegessük.30perc után az edény tetejét levesszük és szép pirosra megsütjük.A burgonyát megpuculjuk, hosszéba elvágom és megfőzöm.Amikor megfőtt leszűröm ,megvárom amíg megszárad.Olajba átpirítom.(én azért szeretem így sütni a burgonyát ,mert nem lesz zsíros).egyébként nem muszály csípősre csinálni ,ki ,hogy szereti.Rízzsel burgonyával tálaljuk,(nagyon finom).
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!