Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 6 tojás fehérje - 12 ek kristálycukor - 5 dkg kókuszreszelék - o.5 l hab-
tejszin - 1 habfixáló - 25 dkg bogyós gyümölcs (eper, málna, szeder, áfonya, ribizli)
- csipet só vagy 1 tk citromlé a fehérje felveréséhez
Elkészités: A sütőt előmelegitjük 8o-1oo C-ra, egy nagy tepsit sütőpapirral kibéle-
lünk.
A fehérjéket csipet sóval nagyjából felverjük, majd a cukrot apránként adagolva
szép fényesre és keményre verjük. A kókuszreszeléket fém kanállal óvatosan be-
lekeverjük. Ettől ropogósabb lesz a hab! Az előkészitett sütőpapirra kanalazzuk
a habot és kerek formára elsimitjuk. A magassága kb 4-5 cm legyen. A hab ne
érjen a tepsi széléig, mert meg fog nőni! Kb. 1 órát sütjük. Elzárjuk a sütőt abban
hagyjuk kihülni. Utána óvatosan lehúzzuk róla a sütőpapirt. Egy nagy tálcára
tortapapirt teszünk (vagy tiszta sütőpapirt), ráhelyezzük a megsült habot. A tejszint
a fixálóval felverjük és a habra kanalazzuk, a gyümölcsökkel diszitjük.
(Ha a sütőnk minimális hőfoka 15o C, akkor 4o-45 percig kell sütni a habot a
sütő felétől kicsit feljebb)
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!