Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Olaszok nagyon szeretik a finom, könnyű sütiket. Most itt, egy JOGHURTOS EPRES TEKERCSET mutatok be.
Hozzávalók:tepsi, rá zsírpapír!
4 tojásból, vizes piskótát keverünk ki, ezt ráöntjük a tepsibe, jó meleg sütőbe tenni, s vigyázni, le ne égjen! Óvatosan a papírt még melegen levenni, de alá röktön tenni a konyharuhát amibe feltekerjük.
A krém készítése: Hullala tejszín 1 doboz, eper lehet befőtt is, 20 deka, apróra vágva.
3dl tejből 1 vaniliás pudingporból száj íz szerinti porcukor hozzáadásával nagyon sűrű krémet kapunk. Egy jó evőkanál margarint még melegen bele keverni!
Ha kihült a felvert tejszínt félidőben porcukor, zselatinnal erősítsd meg! Elkészítés a zacskón! A krémeket hidegen óvatosan összekeverni, s bele az epret.
Ezzel fogjuk a kitekert piskótát jó vastagon bekenni, s lazán feltekerni. A hűtőben a helye, fogyasztásig!
Hajni klubvezető
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!