Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Az olasz makarónit lehet széles metélttel, de az igazi tészta a valódi makaróni. Arra ügyeljünk, ne főzzük agyon a tésztát, mert " szaftot" fel kell szívnia melegen!
Egyszerű a készítése, csinálsz alapot.
Recept: 4 főre
1cs makaróni, 1 kisebb fej v.hagyma, apróra vágva, pár kanál étolaj,
1-2 gerezd zúzott fokhagyma,sürített paradicsom ( én egy doboz fele ketchupot szeretem használni)
1 vékonyka szalonna darab, a füstölt íz miatt, amit majd kidobunk.
A hagymát üvegesre pároljuk az olajon, ráöntjük a paradicsomot, s egy pici 1dl vizet is, s főzzük, bele dobjuk a szalonnabőrkét, fokhagymákat, olasz fűszereket, sót, s egy jó pár percig, 4-5 forraljuk, fedő alatt. Közben a makaróni klfőtt, s ráöntjük a mártást.
Diszítjük petrezselyemmel illetve ha gazdagabban akarjuk tálalni, reszelt sajttal, bőven megszórjuk!
Jó étvágyat! Hajni klubvezető
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!