Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Az általános szabály: a vásárlásnál legyünk nagyon éberek és
odafigyelők, az előkészületekben pedig rendkívül gondosak! A halak és a
tengeri herkentyűk elkészítéséhez kell a rutin, és elengedhetetlen
néhány aromás fűszer, valamint egy üveg finom bor.
A legjobb, ha még
a vásárlás napján elkészítjük a halakat vagy a tenger gyümölcseit, és
azonnal el is fogyasztjuk az ételt. Az ideális az lenne, ha
Magyarországon is élve tudnánk megvenni ezeket az állatokat, de sajnos
hozzánk az alapanyagok mind külföldről érkeznek - így elkerülhetetlen,
hogy az utazás során már veszítsenek a frissességükből.
Hogyan ismerjük fel a friss árut?
A nemrég kifogott hal húsa kemény, a kopoltyúja
élénkvörös, a pikkelyei csillogóak, a szeme tiszta, az állat pedig
friss szagú. A kagylók terén semmiképp ne vegyünk meg olyat, amely már
kinyílt, rákokból pedig már nem élő, nagytestű példányokat.
Vásárláskor kérjünk a halra vagy az egyéb állatokra egy zacskóban jeget, hogy a hazaút során is biztosítani tudjuk a hűtésüket. A legjobb, ha nagy forgalmú helyen vesszük a tenger gyümölcseit, illetve a halakat, mert ott gyorsabban fogynak, így állandóan frissül a kínálat. Ha tehetjük, kérjük az árut közvetlenül a hűtőből, és ne pedig a jégre, mustrára kitett példányokat vegyük meg.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
FÖÉTEL - Tonhal körtepürével
gg143d0i
Nizzai saláta