Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Néhány tipp ahhoz, hogy minél gyorsabban elkészülhessen a vacsora:
- A hozzávalókat vágjuk apróbb darabokra, így gyorsabban megpuhulnak.
- Gondoljuk
át az alapanyagok elkészítésének sorrendjét. A legtöbb időt igénylő
hozzávalót – például tésztát – tegyük fel elsőnek főni, sütni, és a
főzési-sütési idő alatt a többi, kevésbé időigényes lépéssel folytassuk
a főzést – szeletelés, reszelés, szószkészítés stb.
- Ha rövid idő áll rendelkezésünkre, ne kísérletezzünk számunkra eddig ismeretlen alapanyaggal, recepttel.
- A konyhában minden eszköznek legyen meg a maga megszokott helye, azonnal tudjuk, hova nyúljunk.
Ha
megfogadjuk a fenti tanácsokat, és a kreativitásunkat szabadjára
engedjük a konyhában, akkor biztosan nem érezzük majd kevésnek ahhoz a
fél órát, hogy valami igazán finomat varázsoljunk
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Olaszos webáruház - Gusti Italiani
A Pármai sonka