Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Egy viszonylag hamar elkészíthető olasz saláta receptet szeretnék bemutatni nektek, amit egy barátnőmtől tanultam. Nem csak finom, egészséges is! :)
Szerezz be:
- 5 kanál ketchupot
- 15 dkg csemegeuborkát
- 2 db keményre főtt tojást
- 20 dkg reszeltsajtot
- egy fejessalátát
- sót, mustárs, borsot
A fejessalátát a következőképpen szedjük szét: az ép és nagyobb leveleket szedjük le és tegyük félre, a kisebbeket pedig vágjuk vékony cikkekre. Vágjuk vékonyra az uborkát is. A tojást reszeljük le, majd ezt is törjük össze villával. Ezt öntsük hozzá az uborkához és a salátához.
A ketchupot külön keverjük össze a mustárral és a borssal, a reszelt sajt egy részével, majd ezt is keverjük a salátához.
Tegyük hűtőbe egy időre, hogy az ízek összeérjenek.
Ha kivesszük, az ép salátalevélre rendezzük és megszórjuk a tetejét a maradék sajttal.
Hússal, pirítóssal, de önmagában is fogyasztható.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Könnyű olasz saláta
Olasz saláta recept
Alma torta
Penne csirkemell