Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A téli időszakban van csak igazán szezonja az ínycsiklandó narancsnak! Nemcsak nyersen fogyaszthatjuk viszont! Én legutóbb narancsos kacsa formájában ettem főételként, ám olaszos saláta formájában is elkészíthetjük. Még fogyókúra idején is kitűnő ínyencség.
Hozzávalók
5 narancs
egy kis fej Eisbergsaláta
1 fej piros saláta
chioggiotta
radicchio
3 ek olivaolaj
só, bors.
Elkészítés
A narancsot éles késsel meghámozom, szeletekre vágom és kimagozom. Kb 40 %-át a salátástál aljába teszem. A saláták külső leveleit eltávolítom, mosom, leveleire szedem, leszárítom és csíkokra vágom. A tálba egy-egy réteg piros és zöld salátát teszek, a tetejére pedig gyűrűszerűen elosztom a maradék narancsszeleteket. Az olivaolajjal felverek egy csipetnyi sót és őrölt feketeborsot. Ezt öntöm a slátára. Ecet nem kell, mert a narancsnak elegendő a sava.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Paradicsomos tallérok és olivás falatkák-RECEPT KÁRTYÁN.
Az olivaolaj hatásai
KÁRTYÁS: Spagetti saláta, marhahússal
KÁRTYÁS:ZÖLDSÉGES HÚSSALÁTA