Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Maradék pulykafasirt felhasználása.
Hozzávalók(3-4 személyre): 1 csomag mirelit parajpüré,1 liter tej, 3-4
gerezd fokhagyma, 3 zsemle, só, bors,
Vegeta.
Elkészítés: A zsemléket hideg vízbe áztatjuk. A fokhagymát
megtisztítjuk, fokhagymanyomón átnyomjuk.
A tej feléből és az átnyomott fokhagymából ,1 -2 fakanálnyi
liszttel besamel mártást készítünk (izesítjük sóval,
Vegetával).
A zsemléket jól kinyomkodjuk, húsdarálón ledaráljuk a
felengedett, lecsepegtetett parajpürével együtt.
Egy nagyobb lábasba tesszük a ledarált paraj és
zsemlekeveréket, hozzáadjuk a besamelmártást, jól
összekeverjük, majd a tej másik felét is hozzáadva ,sózva,
borsozva (ízlés szerint) készre főzzük.
Tálalás: Előző napról maradt pulykafasirt , frissen főzött burgonya, spenót.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!