Olasz konyha: Spenót pulykafasirttal és burgonyával (kép)

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1442 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Spenót pulykafasirttal és burgonyával

Maradék pulykafasirt felhasználása.

Hozzávalók(3-4 személyre): 1 csomag mirelit parajpüré,1 liter tej, 3-4
gerezd fokhagyma, 3 zsemle, só, bors,
Vegeta.
Elkészítés: A zsemléket hideg vízbe áztatjuk. A fokhagymát
megtisztítjuk, fokhagymanyomón átnyomjuk.
A tej feléből és az átnyomott fokhagymából ,1 -2 fakanálnyi
liszttel besamel mártást készítünk (izesítjük sóval,
Vegetával).
A zsemléket jól kinyomkodjuk, húsdarálón ledaráljuk a
felengedett, lecsepegtetett parajpürével együtt.
Egy nagyobb lábasba tesszük a ledarált paraj és
zsemlekeveréket, hozzáadjuk a besamelmártást, jól
összekeverjük, majd a tej másik felét is hozzáadva ,sózva,
borsozva (ízlés szerint) készre főzzük.
Tálalás: Előző napról maradt pulykafasirt , frissen főzött burgonya, spenót.

burgonya fasirt spenót

Látta 80 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Soós Jolán üzente 13 éve

Drága Zsóka!Nagyon finom!Mi is szeretjük!Egyszerű és finom!Puszi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Isteni menü!!!!
Köszike:Edit.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Isteni menü!!!!
Köszike:Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu