Olasz konyha: Grízes tészta baracklekvárral és porcukorral (kép)

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Grízes tészta baracklekvárral és porcukorral

Hozzávalók: 1cs. tészta, gríz, olaj, só, lekvár, porcukor.
Elkészítés: A tésztának a vizet feltesszük forrni (enyhén sós, olajos
vízben), közben egy másik edényben grízt kevés olajon
megpirítunk,majd a tésztát megfőzzük. Leszűrjük,
hozzákeverjük a grízt, jól elkeverjük.
A tányéron porcukorral megszórjuk, baracklekvárt adunk hozzá.

gríz lekvár tészta

Látta 84 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Szia Zsóka!
most látom,hogy Te saját kezűleg gyúrod és sodrod a tésztát.
Ez az igazi!
Sajnos én már nem tudom a műtétek miatt.
Puszi:Edit.

Válasz

Soós Jolán üzente 12 éve

Puszi Zsóka!Nagyon jó az egyszerű és finom étel,főleg,ha munka után főzünk!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszönöm.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Kedves Editke!
Nagyon szivesen. gyakran szoktam egyszerű ételeket is főzni.
Puszi: Zsóka

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Egyszerű és nagyon finom.
Ugyan mi uborkával vagy más savanyúval szoktuk fogyasztani.
Köszönöm:Edit.

Válasz

molnár veronika üzente 12 éve

Ez most nagyon jól esne, olyan gusztán néz ki.Üdv.Veronika

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu