Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a piskótához
15deka margarin
8deka porcukor
8tojás sárgája
15deka 65-70% -os csokoládé amit olvasztunk
8tojás fehérje
10deka kristálycukor
20deka liszt
A bevonóhoz
fél deci víz
10deka porcukor
15deka 65-70% ét csokoládé
5deka margarin
A töltelékhez
25deka forró barack lekvár
A margarint a porcukorral alaposan kikeverjük egyenként hozzáadjuk a sárgáját
amikor a tojásokat felvette a margarin folyamatos keverés mellett belecsorgatjuk a csokoládét.A tojások fehérjét keményre vertem a cukorral és a masszához kevertem.Óvatosan hozzáadom a lisztet,180fokos sütőbe 50-60percig sütöm.A bevonó elkészítése
Egy edénybe a vizet cukrot, fél cent ecetet állandó keverés mellett felforraljuk.Levesszük a tűzről,és belekeverjük a csokoládét.Ha elolvadt hozzákeverjük a margarint.A kisült tortát ketté vágjuk megkenjük forró barack lekvárral,és ráöntöm a csokimázt.Ostya darabokkal díszítettem az oldalát-.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!