Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
6tojás sárgáját 4kanál cukorral 15deka margarinnal,1citrom levével habosra keverem.6tojás fehérjét4kanál cukorral kemény habbá verem és a masszához keverem..Hozzáadok 15deka lisztet és 1csg sütőport.sütőpapiros sütőlapon sütöm.180fokon kb 20percig.Amikor kisült ,három egyenlő részre vágom és a következő krémmel megtöltöm.
Krém készítése
1csg vaníliás pudingot a szokásos módon elkészítem.,hagyom kihűlni.25deka túrót 10deka cukorral 1citrom levével kikeverem.,és a kihűlt pudinghoz adom.A lapokat megtöltöm vele és közben ribizliszemeket szórok bele.1tojás fehérjét 10deka cukorral 1citrom levével gőz felett kemény habbá verem és a felső lap tetejére teszem.Ribizliszemekkel díszítem.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!