Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a tésztához
50deka liszt
6deka margarin
16deka porcukor
2tojás
1teás kanál szódabikarbóna
4evő kanál olvasztott méz
1deci tejföl
A tészta alapanyagait összegyúrjuk.4lapot sütünk belőle
Krémje
6deci tej
1csg puncs puding
1csg vaníliás puding
1kanál liszt
25deka margarin
25deka porcukor
2kanál barack lekvár
Máz a tetejére
2tojás fehérje
2kanál rum
4kanál cukor
A tejet a pudingal külön a puncs és külön főzzük a vaníliás pudingot az előírás szerint a puncsosat kevés rummal lehet felfőzni.A vajat és a porcukrot habosra kikeverem A pudingokhoz hozzáadom elosztom.A lapokat a következő képen töltöm meg.Az alsó lap a pudingos ráteszem a második lapot és lekvárral megkenem.A harmadik lapot vaníliás pudingal kenem meg .A tetejére a tojás fehérjét gőz felett felverem a rummal ,és a tészta tetejét megkenem vele.A tésztája már rögtön puha ezért akár rögtön lehet szeletelni .Nagyon finom.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!