Olasz konyha: Kávéhabbal töltött eklerfánk (kép)

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Kávéhabbal töltött eklerfánk

Hozzávalók 15darabhoz
5deci tej
20deka rétes liszt
20deka margarin
4egész tojás
2,5deci tejszín
1.5deci +3kanál erős feketekávé
2csg vanília ízű pudingpor
30deka cukor
1csg habfixáló
2deci tejet felforralunk A lisztet1,8deci vízzel elkeverjük,majd a forrásba lévő tejhez öntjük.Beleszórunk még 10deka margarint és addig keverjük amíg a tészta az edény aljáról el nem válik.Ekkor 1tojást beledolgozunk.Majd kis szünet után a többi tojást is beledolgozzuk.Az égetett tésztát csillagcsöves nyomózsákba töltjük és margarinnal kikent vagy sütőpapiros sütőlapra,csíkokat nyomunk belőle.A csíkok között haggyunk némi távolságot mert a tészták megnőnek.előmelegített sütőben 180fokon 10percig sütjük, majd a sütőt160fokra levesszük.A fánkokat világosbarnára sütjük.Még melegen félbe vágjuk.2deci tejet1deci tejszínnel és 1.5deci kávéval felforraljuk.A maradék tejben a pudingot elvegyítem.Ha forr a tej állandó keverés mellett a pudingot hozzáadom.Amikor kihűlt a krém 10deka margarint és 15deka porcukrot hozzákeverek.és a megmaradt1,5deci tejszínt habbá verem és a krémmel összekeverem a fánkokat megtöltöm .A tetejét ráteszem.5deka porcukrral és a 3kanál kávét összekeverem és a tészta tetejére szórom .

Látta 383 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu