Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Ezt a recept Vassné Editke receptje alapján készítettem.
A tészta hozzávalói
5tojás
15deka porcukor
25deka liszt
1tk szódabikarbóna
1citrom reszelt héja és leve
A tojások fehérjét habbá verem ,hozzáadom a porcukrot a tojások sárgáját óvatosan hozzákeverem ,és végül a szódaporos lisztet.Sütőpapiros sütőlapra tettem A nagy tepsibe ami nekem 35×37-es és 180fokon megsütöttem.Amikor kihűlt ketté vágtam és mind a két lapot sárgabarack lekvárral megkentem és erre a krémet tettem
Krém hozzávalói
3tojás sárgája
5deka porcukor
10deka margarin
15deka darált dió
A tojások sárgáját porcukorral citromlével gőz felett besűrítjük majd kihűtjük.A margarint a porcukorral habos krémmé keverem és hozzáadom a darált diót valamint a kihűlt tojásos krémet.Ezt a diós krémet a lekváros lapra rákentem.A másik lapot a tetejére tettem.
A tetejére cukormáz került.
20deka porcukor
3kanál citromlé
Nagyon finom sütemény.Mielőtt szeleteltem kb 1órát a hűtőbe volt.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!