Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
50deka rebarbara
50deka liszt
25deka margarin
20deka cukor
1csg vaníliás cukor
csipet só
5tojás
2deci tejszín
1csg sütőpor
25deka porcukor
2deka piros ribizlizselé
3kanál citromlé
citromfű a díszítéshez
A megtisztított megmosott rebarbarát apróra felszeleteljük,és 1kanál liszttel megszórjuk A vajat a kétféle cukorral és a sóval krémesre keverjük.4kanál lisztelés a tojással váltogatva beledolgozzuk a margarinos masszához Végül beleforgatjuk a barbarát.A tésztát margarinnal kikent morzsával hintett kalácssütőbe öntöm.175fokon előmelegített sütőbe teszem1és1/4 órát sütöm Sütés után a formában teljesen kihűtöm és kiborítom A ribizlizselét felmelegítjük,majd egy kicsit hűlni hagyjuk A porcukorból a citromlével és 2-3kanál vízzel sűrű mázt készítek és a sütemény tetejére kenem A zselét kiskanállal a közepébe kenem.Tetszés szerint citromfű és tejszínhab illik hozzá Én nagyon szeretem a rebarbarát és ez a sütemény is nagyon finom.Próbáld ki.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!