Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
.Hozzávalók
50deka liszt
2,5deka élesztő ,amit 1deci tejbe 1kávéskanál cukorral felfuttatom
2db tojás sárgáját 5deka cukorral kikeverem
10deka margarint felolvasztom 2,5deci tej langyos
a lisztbe teszek 1kávés kanál sót,bele öntöm a tojást a margarint és a felfuttatott élesztőt valamint az edény szélére kőrbe öntöm a lisztet a tejjel .Jól kidolgozom a tésztát lelisztezem és kelesztem.2szeresére megnő akkor már lehet vele dolgozni. Ujjnyi vastagra kinyújtom pogácsa szaggatóval kiszaggatom, a közepét az ujjamal lenyomom és oda kerül bele a túró és a mazsola . Tojással lekenem és mehet 180fokos sütőbe , szép narancsosra sütöm.sütés után leporcukrozom.
Amikor az élesztő felfutott,a lisztbe méjedést csinálok
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!