Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói 25darabhoz
30deka liszt
2deci tej
2,5deka élesztő
5deka olvasztott vaj
2teás kanál cukor
1teás kanál só
Az élesztőt a szokásos módon felfuttatjuk.a margarint felolvasztom A lisztel összedagasztom a hozzávalókat .Szép simára dolgozom a tésztát erre kb 5perc elegendő .A tésztát nem kell keleszteni ,rögtön lehet kinyújtani,háromszög alapokat vágok és a széles felénél elkezdem feltekerni. Tölteni is lehet .Én lekvárral kakaóval és sóval töltöttem Feltekerés után tojással megkentem a tetejét .Sütőpapíros sütőlapra tettem .Nem szorosan egymás mellé ,mert sülés közben kelni fog.200fokon kb 10-15percig sül ,utána porcukrozom.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!