Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
először is bepácoljuk a husit.
Páclé:2dl vörösbor,,1dl olaj,,1 hagyma,,5 gerezd fokhagyma,,1tk koriander,,1tk mustármag,,,,boróka bogyó 4-5 db szegfübors 2-3db,,,5db babér.
1kg marha lábszár,,1dl olaj,,,10dk füstöltszalonna,,,1pupos ek pirospaprika,,,5db sárgarépa,,2dl vörösbor,,,só,,
A készités előtt 24 órával bepácoljuk a husszeleteket. (én féltenyérnyire vagdostam))
A hagymákat felapritjuk,a füszereket apróratörjük,és a többi hozzávalókkal összekeverjük. Belerakjuk a hust,be a hütőbe.
Másnap a hust kivesszük a pácléből,és egy serpenyőben mindkét oldalát hirtelen átsütjük. A visszamaradt zsirban kockára vágjuk a füstölt szalonnát, kiolvasszuk,beleboritjuk a páclevet, beletesszük a husokat,felöntjük 2-3 dl vizzel,és fedő alatt lassan pároljuk. Ekkor meghintjü a pirospaprikával belekeverjük a sárgarépát, még tovább főzzük,mielőtt kész lenne,beleöntjük a vörösbort,,(én nem tettem csak a páclébe)) és csak ekkor sózzuk meg. Készre főzzük.
Nagyon finom omlós volt a hus. Én kapros galuskával tálaltam,,de knédlivel is nagyon finom
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!