Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Polenta tekersc avagy gongyolt puliszka.
hozzavalok.
puliszkat fozunk.
4-5 szelet mozarella sajt,vagy barmilyen sajt.akar fustolt is.
4-5 szelet prosciutto crudo,vagy barmilyen mas vekony szeletelt sonka.
1 tomlos sajtkrem,ez lehet zoldfuszeres is annal pikansabb az izhatas.
so,bors.
1-2 tojas.
Elkeszites.
Megfozzuk a puliszkat,en 2-4 mareknyit szoktam,kb 250-300 gr puliszka liszt,1 l vizhez.A lenyeg hogy ne legyen nagyon hig mert akkor nem fogjuk tudni feltekerni.Ha kesz foliara kiteritjuk.A tojasokbol omlettet keszitunk.A sajtszeleteket rateritjuk a puliszkara,rea az omletett,aztan megkenjuk a sajtkremmel es legvegul elosztjuk rajta a sonka szeleteket.Feltekerjuk es hutobe tesszuk.Hagyjuk megkemenyedni a tekercset.Hidegen is melegen is eggyarant fogyaszthato.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!