Olasz konyha: Mascarpones epres deszert. (kép)

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1441 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Mascarpones epres deszert.

. Hozzavalok.-30gr szintelen zselatin, 25 dkg eper, 1 kis doboz mascarpone, 3 evk.citromle, 1 habfixalo,tejszin a disziteshez, 2cs dr.Oetker Arankakrempor.Elkeszites.-A feloldott zselatint osszekeverjuk az Arankakrammel,az epret megmossuk feldaraboljuk ,a tejszint felverjuk es osszekeverjuk a mascarponeval.Egy teglalap formaban vagy ozgerincformaban a kepen lathoto modon retegezzuk.Alol Arankakrem,aztan mascarpones amibe epret is teszunk,aztan megint Arankakrem es vegul tejszinhabb es eperrel diszitjuk.Lehet a tetejere is zselatint ontenni,de akkor viszont pirosat.! Hutobe tesszuk dermedesig.Meleg nyari napokon kivalo deszert.

Látta 9751 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

David Steve üzente 11 éve

nagyon tecccik a recept, de mielőtt nekiesnék az elkészítésnek léccci válaszolj néhány felmerülő gyakorlati kérdésre!
- mekkora a "kisdobozos" mascarpone?
- ha a tejszín csak a díszítéshez kell, mégis mennyit verjünk fel és keverjünk el a mascrpone-val?
- hogy veszed ki a formából hogy ne sérüljön?

várom válaszod köszönettel: Stv

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Ez nagyon klassz! Szeretem!

Válasz

szabo gina üzente 12 éve

koszonom Marika.Kellemes estet.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Gratulálok, nagyon jól néz ki!

Válasz

szabo gina üzente 12 éve

koszonomEditkem ,ha igy volna en is sokmindent levennek a kepernyorol.sikeres probalkozast mindenkinek.puszim.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Szuper édességgel kínálsz bennünk Gina!

Ha tudnám levenném a képernyőről.
Köszönöm,puszi.Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu