Olasz konyha: Mascarpones epres deszert. (kép)

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1440 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1440 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1440 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1440 fő
  • Képek - 1078 db
  • Videók - 756 db
  • Blogbejegyzések - 412 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 138 db

Üdvözlettel,

OLASZ KONYHA vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Mascarpones epres deszert.

. Hozzavalok.-30gr szintelen zselatin, 25 dkg eper, 1 kis doboz mascarpone, 3 evk.citromle, 1 habfixalo,tejszin a disziteshez, 2cs dr.Oetker Arankakrempor.Elkeszites.-A feloldott zselatint osszekeverjuk az Arankakrammel,az epret megmossuk feldaraboljuk ,a tejszint felverjuk es osszekeverjuk a mascarponeval.Egy teglalap formaban vagy ozgerincformaban a kepen lathoto modon retegezzuk.Alol Arankakrem,aztan mascarpones amibe epret is teszunk,aztan megint Arankakrem es vegul tejszinhabb es eperrel diszitjuk.Lehet a tetejere is zselatint ontenni,de akkor viszont pirosat.! Hutobe tesszuk dermedesig.Meleg nyari napokon kivalo deszert.

Látta 7524 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

David Steve üzente 5 éve

nagyon tecccik a recept, de mielőtt nekiesnék az elkészítésnek léccci válaszolj néhány felmerülő gyakorlati kérdésre!
- mekkora a "kisdobozos" mascarpone?
- ha a tejszín csak a díszítéshez kell, mégis mennyit verjünk fel és keverjünk el a mascrpone-val?
- hogy veszed ki a formából hogy ne sérüljön?

várom válaszod köszönettel: Stv

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Ez nagyon klassz! Szeretem!

Válasz

szabo gina üzente 6 éve

koszonom Marika.Kellemes estet.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Gratulálok, nagyon jól néz ki!

Válasz

szabo gina üzente 6 éve

koszonomEditkem ,ha igy volna en is sokmindent levennek a kepernyorol.sikeres probalkozast mindenkinek.puszim.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Szuper édességgel kínálsz bennünk Gina!

Ha tudnám levenném a képernyőről.
Köszönöm,puszi.Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu