Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Kelt almás pite
Hozzávalók a tésztához:
60 dkg liszt
20 dkg vaj
fél tasak porélesztő
fél csésze langyos tej
2 evőkanál cukor,
1 citrom reszelt héja,
pici só,
1 egész tojás és 2 tojás sárgája
Hozzávalók a töltelékhez:
1,5 kg reszelt alma,
fahéj,
porcukor
darált keksz a szóráshoz
baracklekvár
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és rövid ideig pihentetjük, majd két részre osztjuk. A tészta egyik felét kinyújtjuk és a sütőpapírral kibélelt tepsibe helyezzük; majd megszórjuk darált kekszel és rárakjuk a lereszelt nyers almát, meghintjük cukros fahéjjal, és vékonyan megkenjük baracklekvárral, majd beborítjuk a tészta másik felével (amiből kicsíptünk egy kis darabot a szív formákhoz).
Lekenjük felvert tojással megszórjuk kevés kristály cukorral és előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!