Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Torta recept:
10 tojás,
12 ev. k. kristály cukor,
1 ev. k. víz,
1 ev. k olaj,
2 ev. k. kakaó,
12 ev. k liszt,
1 cs sütőpor,
a tojásokat egybe keverem a cukorral közbe hozzá adom a vizet az olajat és mikor már jó habos, persze mixerrel, bele kavarom a liszttel elkevert sütőport kakaót és kizsírozott lisztezett formába öntve sütöm 170 fokos előre melegített sütő...
Töltelék:
1 l tej,
4 cs aranykalász por,
75 dkg vaj,
60 dkg cukor,
2 cs v. cukor,
1 cs kakaó por,
a 8 dl tejet felteszem forrni a cukorral + a v. cukorral és teszek bele a vajból egy kicsi darabkát ,2 dl tejbe elkavarom az aranykalász porokat megfőzöm sűrű péppé, ha kihűlt össze dolgozom a vajjal, és a lapok már tölthetők.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!