Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a OLASZ KONYHA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
OLASZ KONYHA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A tojásokat keménnyé főzzük, majd meghámozzuk. A
zöldségeket puhává pároljuk. A sonkát, a tojásfehérjéket, zöldségeket
közel azonos nagyságúra felaprítjuk.
A tejfölt, az olajjal és az összezúzott tojássárgájával alaposan összekeverjük, ízlés szerint sózzuk.
MAGGI Szárnyashúsleves kockát 2 dl vízben felforraljuk, beletesszük a zselatint és azzal is forrásig melegítjük.
Az
aprított sonkás-zöldséges-tojásos keveréket és a zselatinos vizet, a
tejfölös keverékkel összekeverjük és folpackkal kibélelt őzgerinc (lehet
másmilyen forma is) formába öntjük. Ha kihűlt, hűtőszekrénybe tesszük
néhány órára, utána szépen lehet szeletelni.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!